11. nap

Szerintem egyszer csinálok egy listát a kedvenc kajáimról, hozzávalóimról. Pl. kakukkfűvel nem lehet szerintem rossz ételt csinálni, max ha nem főződ/sütöd sokáig a kakukkfüves ételt, mert így a fűszer egy kicsit szálkás lesz a szádban, ami rágás köben kissés diszkomfort érzés, és nem feltétlen tesz jót a mosolyunknak sem, na de az íze....  Vagy másik ilyen jolly jokerem a fokhagyma. Alapból imádom az illatát, ízét, és annyira erős aromája van, hogy a legpocsékabb étel ízét is képes elnyomni, ráaádsul egészséges is, egyedül a randikra nincs jó hatással. És ami még szívem csücske, az a parmezán. Nem, nem ez a zacskós, dobozos liszt állagú szörnyűség, hanem a reszelhető, illatozó fajtája. A legegyszerűbb salátát is képes feldobni, nem beszélve a házi pesto szószról, ami húsokhoz, tésztákhoz is szuper.(recept később) Ma épp a sült zöldségeimet dobtam fel vele (édesburgonya, cukkini, hagyma, gomba, paradicsom, bazsalikom, kakukkfű).

Reggeli: paleo kakaóscsiga

Tízórai:: egy marék cseresznye

Ebéd: sült zöldségek parmezánnal

Uzsonna: maradék sült zöldség

Vacsora: Csirkemell párolt zölddel