24. nap

Interjú, dög meleg- tuti recept, hogy keveset és rosszul egyek. Melegben amúgy sem sok mindent kíván az ember, de ezt megspékelve gyomorideggel még annál is kevesebbet kívánok, viszont az energia meg kell, hogy pörögjön az ember agya. A meleg miatt és az interjú miatt, úgy terveztem, hogy nem főzök, hanem rendelek. Az ideális valami saláta lett volna, de nem szeretem a rendelős salátákat, mert rendszerint telepakolják uborkával (brrr), és valahogy az ízük sem az igazi. Így maradtam a leves, csirkemell+rizs köret kombónál. Aztán valahogy délutánra elfogyott az erőm, hogy további értelmes táplálékot vegyek magamhoz, így csak egy életmentő croissanra futotta, cserébe viszont annyira rossz lett a gyomrom, hogy vacsorázni sem bírtam. Újabb ékes példáj az így nem kell enni-nek.:S

 

Reggeli: 2 tojásos rántotta, házi kolbásszal

Tízórai: -

Ebéd: paradicsomleves, mustáros csirkemell, rizzsel, nyers zöldséggel

Uzsonna: croissan

Vacsora:-